Expozanti

Targul Cadourilor de Craciun – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri

Targul Cadourilor de Craciun va avea loc in perioada 07 – 09 decembrie  2018 in Centrul Expozitional Romexpo, fiind un eveniment cu intrare libera, dedicat publicului larg. Astfel, cei care nu au uitat de caracterul simbolic al darurilor de Craciun, sunt asteptati, in apropierea sarbatorilor de iarna, intr-o atmosfera festiva, la o sesiune placuta de cumparaturi.

La acest targ sunt invitati sa participe ca expozanti producatori, importatori, distribuitori de: produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, carti, promotionale, cafea, dulciuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.

Pentru tematica completa, va invitam sa accesati: TEMATICA

De ce sa participati la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN 2018?

    • Produsele, serviciile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
      • Oportunitati de vanzare a produselor pe care le expuneti, in plin sezon al sarbatorilor de iarna;
      • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio.

Romexpo pune la dispozitia expozantilor spatii de expunere flexibile, configurate in functie de solicitarea clientului, astfel incat produsele prezentate sa fie cat mai bine puse in valoare si sa atraga cat mai multi cumparatori. Echipa noastra ofera o gama larga de servicii, de la constructia si proiectarea standului si pana la servicii profesioniste de promovare, pentru ca prezenta companiilor la targ sa se bucure de rezultate deosebite. Singura grija a expozantilor va ramane aceea de a prezenta produse competitive si oferte avantajoase, atractive pentru vizitatori.

Pentru a participa la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN, 2018, unul din cele mai frumoase targuri din portofoliul ROMEXPO, puteti accesa aici

formularele de inscriere.

Program vizitare:

07.12-08.12.2018, intre orele, 10:00-19:00.

09.12.2018, intre orele: 10:00-18:00.

INTRARE GRATUITA

Tarif parcare: 5 lei/ora