Stiri Expo-Cadou

Newslettere

Comunicate de Presa

Între 7 și 9 decembrie, ideile de cadouri prind viață la ROMEXPO

Între 7 și 9 decembrie, în Pavilionul C2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară o nouă ediție a TÂRGULUI CADOURILOR DE CRĂCIUN.

Vizitatorii vor putea achiziționa dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă și decoraţiuni specifice sărbătorilor.

Timp de 3 zile, ROMEXPO se transformă în locația ideală pentru cumpărăturile de Crăciun dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor sau bunicilor, prietenilor sau colegilor. Expozanții au pregătit oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.

La TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate gourmet. De asemenea, nu lipsesc sortimentele de ceai, cafea și ciocolată.

Mai mult decât atât, cei prezenți la târg vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă și cadouri elegante, precum: bijuterii, haine de blană, încălțăminte și marochinărie.

Publicul este întâmpinat și cu o paletă diversificată de ornamente și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă: globuri personalizate și produse decorative handmade.

Pe parcursul celor 3 zile de târg. copiii vor putea participa la ateliere de creație, momente artistice muzicale și coregrafice, precum și la confecționarea cadourilor pentru cei dragi, dar și a propriilor jucării și decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

Program de vizitare: 7 – 8 decembrie 2018, orele: 10:00 – 19:00;
9 decembrie 2018, orele: 10:00 – 18:00;

Loc de desfăşurare: Pavilionul C2;

Intrarea este liberă

Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră

Detalii suplimentare pe www.expo-cadou.ro

Pentru informaţii destinate presei:
Oana Netbai, PR Specialist ROMEXPO
mailto: pr@romexpo.ro,
Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more