Vizitatori

Targul Cadourilor de Craciun – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri

In perioada 07 – 09 decembrie  2018 sunteti invitati, cu mic cu mare, la Centrul Expozitional Romexpo, sa vizitati Targul Cadourilor de Craciun, un eveniment organizat in spiritul sarbatorilor de iarna, unde puteti gasi cele mai ingenioase idei de cadouri, pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri.

Anul acesta, TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilionul C2!

Program vizitare:

07.12-08.12.2018, intre orele, 10:00-19:00.

09.12.2018, intre orele: 10:00-18:00.

Produsele prezentate la targ vor fi variate si adresate tuturor gusturilor si categoriilor de varsta, incluzand decoratiuni de Craciun, produse textile, dulciuri, cafea si ceaiuri, obiecte decorative, cadouri corporate, jucarii pentru copii, dar si bijuterii, cosmetice, parfumuri, articole si accesorii vestimentare, incaltaminte, felicitari, carti si articole promotionale.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN 2018 (07 – 09 decembrie  2018) se va desfasura in aceeasi perioada cu: ANTIQUE MARKET II – Targ de obiecte de arta si antichitati.

INTRARE GRATUITA

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.